vrijdag 22 oktober 2010

HET IS ECHT WAAR!!!!!!!!!!

Afgelopen week was het een verschrikkelijke week, maar.......
Donderdagmiddag belde mijn arts, natuurlijk zat direct mijn hart in mijn keel en begon ik helemaal te trillen. Ze hadden in vergadering gezeten en hij wist de uitslag al. Ik natuurlijk in alle staten, maar wat blijkt: ALLES IS GOED, IK BEN HELEMAAL KLAAR!!!!!!

Het vlekje op mijn long blijkt een overblijfsel van een infectie of ontsteking te zijn. Een aantal maanden geleden ben ik heel verkouden en beetje grieperig geweest en waarschijnlijk is dat vlekje een overblijfsel ervan!

HET IS ECHT WAAR, IK BEN GENEZEN VAN HODGKIN!!!!!! Al mijn lymfen zijn helemaal schoon en weer normaal!! Geen chemo's, geen bestraling, gewoon echt helemaal KLAAR!!


Over drie maanden moet ik nog wel een CT-scan om te kijken of dat plekje of weg is of in ieder geval niet groter wordt. Eigenlijk geeft mij dat wel een geruststellend gevoel, word ik in ieder geval in de gaten gehouden!!

Iedereen super super bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes, steun, liefde, support. Ik kan jullie niet genoeg bedanken!!!!!!

7 opmerkingen:

 1. Allerliefste,
  Ongelooflijk,maar waar!!!Geen onzekerheid,angst,verdriet meer! Alleen maar blijdschap.Een nieuw leven,alles ligt open.Mijn Bloem gaat weer bloeien, en hoe!!!Eindeloos mooi,lang,geurend,kleurig.
  Schat,spreid je armen en laat al het goede tot je komen.
  Mam XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fantastisch bericht!!!!!!! Gefeliciteerd! Liefs, Nienke H

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd lieve Fleur, ik ben heel blij voor je! X Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fleur, kanjer! Wat een geluk! Zo hoort het! Geen ellende meer, geen onzekerheid meer! Ik ben ook klaar met m'n bestralingen, hopen dat het voor mij nu ook afgelopen is.
  Dikke knuffel, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Fleur
  wat een heerlijk bericht !
  Geneer je niet als het leven zonder hodgkin niet meteen over rolletjes gaat. maar vooral : geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief de laatste reactie, maar wie bent u?? X fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fleur,

  Ik heb een lange tijd via jouw blog met je mee geleefd. Wat was het een spannende periode, maar nu een fantastisch bericht. Voorlopig nog aansterken en proberen het normale leven op te pakken. Geniet ervan en heel veel sterkte!
  Groeten, Hélène (Staal Accountants)

  BeantwoordenVerwijderen